KIRKLARELİ DEMİRKÖY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 1. Kanaat Dönemi Kutlama Mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Oğuz Ak´ın 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Kutlama Mesajı
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 1. Kanaat Dönemi Kutlama Mesajı

2017-2018 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, tüm eğitim camiasına ve velilerimize hayırlı olmasını, başarı ve esinliklerle dolu bir eğitim-öğretim yılı olmasını dilerim.

Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın heyecanını yaşarken, değerli öğretmenlerimiz de geleceğimiz olan çocuklarımızı yetiştirmenin haklı gururunu yaşamaktalar.

Çocuklarımız eleştirel ve yaratıcı düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, bilgisayar çağında bilgi teknolojilerini kullanabilen, teknolojiyi doğru ve düzgün kullanan, girişimci, Türkçe`yi doğru, etkili ve güzel kullanabilen bireyler olarak yetiştirmek bizim asli görevimizdir. Çocuklarımızı okullarımızda ve sınıflarımızda emin ellere emanet etmekle gurur duyuyoruz. 

Çocuklarımızın yetişmesinde velilerimizin de katkısı çok fazladır. Eğitim ve öğrenme sadece adına okul denilen 4 duvar binalarda değil; her ferdin doğumundan son nefesini verene kadar devam eden süreçtir. Bu sebeple esas eğitimcilerin kişinin anne ve babası olduğu gerçeği unutulmamalıdır. 

Tüm öğretmen ve öğrencilerimiz ile ailelerine sağlık, huzur ve başarı dolu bir eğitim öğretim yılı diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Orhaniye Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi Numara 7 39500 Demirköy/KIRKLARELİ - 0 288 681 50 28

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.